Eternitatea clipei - Ilie Cioara

Eternitatea clipei - Ilie Cioara
Preț: 48,00 lei
Disponibilitate: stoc limitat
ISBN: 978-606-94720-7-1
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 200
Format: 14.5X21

DESCRIERE

Eternitatea clipei

Ilie Cioara

 

 

 

Cunoașterea de Sine, fundamentată pe simpla întâlnire a omului cu el însuși, odată începută, ea va continua la nesfârșit, cu înregistrări de efecte binefăcătoare atât asupra practicantului, cât și a întregii omeniri. Cu acest volum autorul ne pune față în față cu alte teme din ansamblul problemelor cu care se confruntă zilnic întreaga societate umană. Totodată ni se oferă și modul adecvat prin care noi înșine putem rezolva fiecare dificultate.
    De asemenea, ni se demonstrează că în fiecare om se află întregul Univers ca potențialitate și Înțelepciune și că nu avem nevoie de nimeni și nimic din afara ființei proprii. Scânteia Divină din profunzimea ființei este Maestrul spiritual, iar sinele personal este discipolul: ignorant, fictiv și trecător. Tacă deci  imperfecțiunea în fața Înțelepciunii Divine!
    Întreaga operă de transformare a neputinței omenești prin Cunoașterea de Sine vă este confirmată și prin această apariție editorială.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0192 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.