Minunata călătorie spre adâncurile propriei fiinţe - Ilie Cioara

Preț: 60,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-94720-8-8
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 428
Format: 14,5X21

DESCRIERE

Minunata călătorie spre adâncurile propriei fiinţe

Ilie Cioara

 

 

Haosul, atât de evident pe întreaga suprafaţă a Terrei, este rezultatul firesc al abordării greşite a Vieţii de către fiecare ins în parte. Trăind zi de zi ca făptură egocentrică, omul se îndepărtează tot mai mult, cu fiecare clipă de Natura sa Divină fundamentată pe Adevăr, Iubire, Frumuseţe la nivel absolut. Adevăratul şi unicul rost al întrupării sale este de a-şi descoperi această inestimabilă Comoară interioară – identică în fiecare făptură umană.
    Cartea de faţă oferă posibilitatea împlinirii acestui sublim deziderat, folosindu-vă de Cunoaşterea de Sine. Simplitatea acestei Cunoaşteri, accesibilă oricui prin experienţă directă, spontană şi nemijlocită, oferă încă de la început eliberarea de ego, cu efecte benefice, uşor sesizabile de fiecare participant onest şi dezinteresat. Se demonstrează că mintea bazată pe acumulări memoriale nu poate să ofere decât schimbări de suprafaţă. Această minte veche, clădită pe imagini moarte, nu poate să întâlnească, să înţeleagă cu adevărat noutatea eternă a Viului în permanentă mişcare, prospeţime de la o clipă la alta.
    Numai când mintea veche tace smerită ni se deschide calea spre măreţiile Infinitului şi trăim integraţi, contopiţi cu Sublimul Adevăr. Flacăra Atenţiei lucide este singurul instrument de care ne folosim pentru destrămarea confuziei şi ignoranţei care ne ţin încătuşaţi. Numai astfel putem reveni la noi Acasă, în Infinita Energie Cosmică, de unde cândva am coborât.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0540 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.