Detoxifierea cosmica - Mantak Chia

Detoxifierea cosmica - Mantak Chia
PRP: 42,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 36,90 lei
Diferență: 5,10 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-639-574-8
Editura:
Anul publicării: 2024
Pagini: 192
Format: 13X20

DESCRIERE

Detoxifierea cosmică

abordarea taoistă asupra purificării interioare

Mantak Chia, William U Wei

 

 

Această carte se referă la puterea de autovindecare. Mai precis, ea abordează capacitatea înnăscută a corpului de a se vindeca singur prin curăţarea regulată a celor 9 deschideri ale sale la nivel celular. Este atât de simplu; acesta este Tao. Gândeşte-te o clipă: Cum ţi-ai trăi viaţa în mod diferit ştiind că ai acces la niveluri imense de sănătate şi energie? Cât de mult mai mult sau mai puţin ai fi capabil să faci cu viaţa ta?
    Deşi vorbim, în mod evident, despre vindecarea fizică, nu uita că tot ceea ce vindecă trupul ne vindecă şi sinele emoţional şi pe cel spiritual. Vorbim despre o tranformare a fiinţei şi, într-adevăr, este necesar să te debarasezi de vechile tipare şi comportamente din trecut ca să beneficiezi cu adevărat de cunoştinţele acumulate în această carte.
    Corpul trece prin viaţă ca un râu care şerpuieşte prinr-o pădure. Este posibilă apariţia blocajelor pe măsură ce râul curge cu viteze şi curenţi diferiţi. Crengi şi copaci cad uneori în el, se acumulează noroi, iar animalele înoată prin el lăsând în urmă deşeuri. Acestea pot să transforme râul într-o mlaştină, în cele din urmă. Singura modalitate de a face ca apa să curgă liber nou o reprezintă îndepărtarea crengilor şi a celorlalte reziduuri din cale.
    Acelaşi lucru se întâmplă şi cu corpul uman. De fapt, organismul are numeroase râuri de energie, în care se creează blocaje când sângele şi mucusul aflate în dezechilibru încep să se împotmolească în loc să curgă liber. Aceste stagnări devorează apoi corpul într-un proces de degradare numit „îmbătrânire". Orificiile sunt, de obicei, primele zone care se blochează. Energia se concentrează prin ele, aşa că orice lucru care le blochează perturbă fluxul şi creează un haos generalizat.
    De ce să-ţi faci griji cu privire la blocaje şi îmbolnăvire? Nu reprezintă ele o parte naturală a vieţii? În cultura noastră actuală, ele sunf, din păcate, o parte importantă a vieţii, deşi nu trebuie să fie astfel. Cu siguranţă, nivelul tău de sănătate este alegerea ta, dar este important să înţelegi că asemenea blocaje îţi împiedică şi evoluţia spirituală. Conştienţa nu rămâne mult timp într-un corp bolnav. Este imposibil să practici meditaţia şi mişcarea într-un astfel de corp şi nu vei trăi niciodată suficient de mult ca să evoluezi. Dar tocmai prin practicile de meditaţie ai posibilitatea să obţii longevitatea.
    Taoiştii au inventat procesele de curăţare descrise în această carte pentru a menţine curgerea liberă a râurilor de energie. Prin curăţarea regulată eliberăm calea pentru practici de nivel superior care încurajează organismul să înlocuiască celulele vechi, nesănătoase cu altele noi şi sănătoase.
    Cartea intenţionează în primul rând să ofere diferite strategii şi tehnici de deschidere a blocajelor din organism. Odată ce blocajele au fost eliminate, se trece la un nivel de curăţare şi vindecare de profunzime.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0229 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.