Fuziunea celor cinci elemente

Fuziunea celor cinci elemente
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-588-792-3
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 192
Format: 13X20

DESCRIERE

Fuziunea celor cinci elemente

Meditații pentru transformarea emoțiilor negative

Mantak Chia
 
 
 
 • Fuziunea celor cinci elemente oferă calea spre neutralizarea energiilor negative acumulate în diferite organe şi metamorfozarea lor în energie pozitivă. 
  Practicile meditative descoperă şi elimină aceste energii negative printr-o transformare de sine care permite energiei universale să ne hrănească din nou sufletul şi trupul.
  Energiile cerului, ale particulelor cosmice şi ale pământului, prin corespondenţa lor cu cele cinci elemente, permit susţinerea întregii existenţe umane, guvernând dezvoltarea corpului uman în dimensiunile sale fizice, sufleteşti şi spirituale.
  „Ceea ce surprinde cu adevărat în Fuziunea celor cinci elemente este descrierea amplitudinii sentimentelor care ţin de fiecare dintre marile organe (ficat, inimă, plămâni, rinichi, splină), tot aşa cum surprind extraordinarele tabele şi ilustraţiile care ghidează meditaţiile dătătoare de energie.“ 
  REALITYSHIFTERS.COM

  „Fuziunea celor cinci elemente transmite practica Alchimiei Interne, arătându-vă cum să vă controlaţi energiile universului interior, pentru a le conecta cu energiile universului exterior. Cartea vă iniţiază în meditaţiile esenţiale ale taoismului, cunoscute şi ca «fuziunea celor cinci forţe», al căror scop constă în autovindecare, dezvoltare emoţională şi spirituală.“
  INNERTRADITIONS.COM

  „Fiecare zi din viaţa unei persoane reflectă o nevoie continuă de a absorbi energie de la stele, de la planete şi de la particulele cosmice.”
  MANTAK CHIA
  Putem să depăşim emoţiile negative care ne afectează viaţa, chiar dacă nu pot fi cu totul evitate? Mantak Chia redescoperă practicile meditative ale vechilor taoişti, care oferă metoda transformării acestor stări negative. Armonia dătătoare de fericire a corpului poate fi recuperată prin sincronizarea fluxurilor energetice interioare cu energiile universului exterior.
  Fuziunea celor cinci elemente şi utilizarea forţei universale dau naştere unei dezvoltări spirituale care permite recuperarea forţelor vitale şi regăsirea echilibrului interior.

  Mantak Chia a studiat din copilărie abordarea taoistă a vieţii. Cunoaşterea desăvârşită a acestei ştiinţe străvechi, dublată de studierea altor discipline, i-a permis să elaboreze sistemul Universal Tao, care acum este predat în întreaga lume.
  Mantak Chia s-a născut în 1944, în Thailanda, din părinţi chinezi. La şase ani, a învăţat de la călugării budişti să „liniştească mintea“. În liceu a învăţat boxul tradiţional thailandez şi, în scurtă vreme, a devenit foarte bun la aikido, yoga şi tai chi. A început să studieze în mod serios modul de viaţă taoist când era student în Hong Kong, fapt care a condus la cunoaşterea la perfecţiune a multe discipline ezoterice. Pentru a înţelege mai bine mecanismele din spatele forţei vindecătoare, a studiat şi anatomia şi medicina occidentală.
  Maestrul Chia a predat sistemul său de vindecare şi practicile de energizare la zeci de mii de elevi şi a pregătit mai mult de două mii de instructori şi practicieni din toată lumea. A înfiinţat în multe ţări de pe glob centre de formare şi studiu al taoismului. În iunie 1990, a primit la Congresul Internaţional de Medicină Chineză şi Qi Gong (Chi Kung) titlul de Maestrul Qi Gong al anului. În 2001, a publicat volumul Cosmic Healing I: Cosmic Chi Kung.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0522 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.13