Hrana cosmică - abordarea taoistă a sănătaţii şi longevităţii - Mantak Chia , William U. Wei

Hrana cosmică - abordarea taoistă a sănătaţii şi longevităţii - Mantak Chia , William U. Wei
Preț: 44,95 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-46-8216-4
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 328
Format: 16 x 23.5

DESCRIERE

Hrana cosmică - abordarea taoistă a sănătaţii şi longevităţii

 

Mantak Chia , William U. Wei
 

Organismul nostru se poate regenera şi autovindeca dacă menţinem în echilibru cele patru corpuri care ne alcătuiesc: fizic, emoţional, mental şi spiritual. Maestrul taoist Mantak Chia şi William U. Wei, instructor senior de Tao Universal, ne învaţă cum să obţinem acest echilibru prin intermediul unor exerciţii fizice şi energetice simple şi printr-o dietă adecvată. Ei ne arată ce alimente să consumăm şi cum să le combinăm în funcţie de constituţia noastră yin-yang sau de problemele de sănătate cu care ne confruntăm, propunând mai multe reţete pentru vindecare. Vom afla de asemenea cât de importante 
sunt postul, detoxifierea şi „super-alimentele", cum putem să îndepărtăm grijile şi temerile şi să atingem pacea interioară, esenţială pentru sănătate.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0208 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.13