Ganduri pentru fiecare zi 2020 - Omraam Mikhael Aivanhov

Ganduri pentru fiecare zi 2020 - Omraam Mikhael Aivanhov
Preț: 29,50 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9789738184121
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 400

DESCRIERE

Ganduri pentru fiecare zi 2020

Omraam Mikhael Aivanhov

 
 
 
 
Filosof pedagog de origine bulgara, Maestrul Omraam Mikhael Aivanhov (1900-1986) se stabileste definitiv in Franta, in anul 1937. Desi opera sa abordeaza multiplele aspecte ale stiintei initiatice, el precizeaza: „Fiecare trebuie sa lucreze pentru propria sa dezvoltare, cu conditia sa nu o faca numai pentru sine insusi, ci pentru binele colectivitatii. In acel moment, colectivitatea devine o fraternitate. O fraternitate este o colectivitate in care domneste o adevarata coeziune, fiindca lucrand pentru sine insusi, fiecare individ lucreaza totodata constient pentru binele tuturor." 
 
22 august: Exista un remediu universal pentru restabilirea sanatatii si a echilibrului in organism. Acest remediu este iubirea. Viata si iubirea sunt legate, si pentru ca viata sa circule din belsug, trebuie sa chemam iubirea. Da, viata se naste din iubire. Acolo unde exista iubire, exista si viata; acolo unde iubirea se micsoreaza, moartea se apropie. Toate religiile ne invata iubirea fata de Cel care da viata. Aceasta Fiinta care umple universul o putem gasi peste tot: Ea se afla in pamant, in plante, in apa, in aer, in foc, in organismul nostru, in soare, in stele, peste tot. - Omraam Mikhael Aivanhov

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0393 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.