Grăuntele fericirii - Omraam Mikhael Aivanhov

Grăuntele fericirii - Omraam Mikhael Aivanhov
Preț: 19,62 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 973-8107-27-x
Editura:
Anul publicării: 2005
Pagini: 208
Format: 11X18

DESCRIERE

Grăuntele fericirii

Omraam Mikhael Aivanhov

 
 
 
"Fericirea este ca o minge după care alergăm, iar când o prindem, îi mai dăm o lovitură de picior... pentru a continua să alergăm după ea! Fiindcă în această cursă ne simţim stimulaţi; în această căutare, în acest elan pentru atingerea ţelului se află fericirea.
   Atunci când aţi obţinut ceea ce aţi dorit, desigur că veţi fericiţi pe moment; dar imediat după aceea veţi simţi un gol, mai aveţi nevoie încă de ceva... Niciodată nu sunteţi satisfăcuţi. Ce este atunci de făcut? Să căutaţi lucrul cel mai îndepărtat şi de nerealizat: perfecţiunea, 
imensitatea, veşnicia, iar pe drum le veţi găsi pe toate celelalte: cunoaşterea, bogăţia, puterea, iubirea... Da, le veţi dobândi dar fără să le cereţi." (Omraam Mikhael Aivanhov)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0197 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.