Addenda. Sa fie lumina – Florentina Mateescu

DESCRIERE

Addenda. Sa fie lumina

Florentina Mateescu

Addenda a devenit necesară ca o completare a suitei SĂ FIE LUMINĂ!, într-o perioadă istorică unică, a unei carantine globale, a unui climat extrem de controversat, a partizanatelor născute din frică și din speranță, și mai ales din căutarea sensurilor care să explice ceea ce se petrecea în întreaga lume.

Bazată pe cele trei volume anterioare, Addenda corelează informațiile și dă claritate actualei lumi, explicând linia logică și firească a evenimentelor, ce decurgeau din programul după care se desfășoară actuala lume.

Mai mult, Addenda coagulează informațiile începutului cu cele ale sfârșitului, arătând calea spre mai departe a ființelor care populează această planetă, fiecare având un parcurs prestabilit și care deja este în derulare.

Unde ești TU, în această lume?!
Citește și află!

Din suflet și cu bucuria împărtășirii, îți doresc un viitor luminos!
Florentina Mateescu

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0217 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.