Revelatia. Sa fie lumina – Florentina Mateescu

DESCRIERE

Revelatia. Sa fie lumina

Florentina Mateescu

Revelația este cel de-al treilea volum al suitei SĂ FIE LUMINĂ!, inițial trebuia să fie ultimul volum al trilogiei.

Dar, Măria Sa, Timpul, ne-a ghidat această scriere la începutul celei mai ALTFEL perioade istorice a planetei noastre, astfel încât traducerile subtile ale textului biblic să expandeze într-o bogăție de informații, care desfășurau înaintea noastră file din chimie, dar și din multe ramuri ale psihologiei, într-un dans plin de suplețe, însă într-o mișcare încărcată de sensuri. Deja ne apropiem de prezent și programul existenței de până acum prinde contur în mintea și în sufletele noastre.

Într-o abordare cât se poate de simplă, a dialogului și a unui limbaj comun, accesibil tuturor, Revelația ne-a traversat prin epoci, conturând deja reperele existenței noastre de până acum și pregătindu-ne pentru ceea ce urma să ne destăinuie Addenda la Trilogie.

Călătorește cu sufletul deschis și îmbogățește-te!
Florentina Mateescu

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0225 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.