Creatia. Sa fie lumina – Florentina Mateescu

Creatia. Sa fie lumina – Florentina Mateescu
Preț: 31,50 lei
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2019
Pagini: 144
Format: 200 x 130

DESCRIERE

Creatia. Sa fie lumina

Florentina Mateescu

A doua carte a suitei SĂ FIE LUMINĂ!, Creația continuă periplul între spiritualitate și știință, aducând analogii și confirmări care erau în fața ochilor noștri, dar nu le vedeam.

Dacă în Geneza ghidarea a fost să folosim noțiuni elementare de matematică, explicate pe înțelesul tuturor și arătând că totul este construit matematic, în Creația apelăm la fizică, pentru a ne susține pledoaria pentru o creație științifică, voluntară și conștientă, care are un traseu logic, accesibil cunoașterii noastre. Deja începem să ne clarificăm în legătură cu lumea din care facem parte!

Și, fiecare lectură repetată a cărților aduce un plus și mai mare de informații, pentru că ele sunt concepute pe paliere de evoluție. Fiecare reluare a lecturii ne mai urcă un nivel!

Sunt lângă tine, să ai o călătorie fascinantă!
Florentina Mateescu

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0222 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.