Incursiuni in Atlantida - Florentina Mateescu

Incursiuni in Atlantida - Florentina Mateescu
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9789738975163
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 438
Format: 20 x 13 cm

DESCRIERE

Incursiuni in Atlantida

Florentina Mateescu

Metamorfoze stranii, calatorii magice in trecutul planetar  si cosmic, viziunea cuantica a creatiei, viziuni ale nasterii si disparitiei misterioasei Atlantide, ale evolutiei omului terestru, intra- si intergalactic, initieri si regresii
umane, si cate si mai cate ne mai spun aceste pagini de poveste despre mostenirea atlanta...


Cuprins :

PARTEA INTAI ... 5
   Visul ... 5
   Al doilea vis ... 17
   Al treilea vis ... 24
   Proiectul de calatorie ... 25
   Armonia ... 40
   Androginii ... 46
   Popularea Atlantidei ... 56
   Cultul soarelui ... 59
   Sarpele biblic ... 69
   Legenda lui Prometeu ... 75
   Aniuka ... 77
   Memento ... 86
   Zeul Galben ... 96
   Visul Aniukai ... 109
   Noul chip al Atlantidei ... 112
   BI - piramida atlanta ... 128
   Informatii din Akasha ... 141
   Sanctuarele solare ... 156
   Sala amintirilor ... 161
   Prima biblioteca ... 173
   A doua biblioteca ... 187
   A treia biblioteca ... 215
   A patra biblioteca ... 220
   A cincea biblioteca ... 248
   A sasea biblioteca ... 259
   A saptea biblioteca ... 260

PARTEA A DOUA ... 266
   Inaltul Consiliu Galactic ... 266

PARTEA A TREIA ... 279
   Misiunea lui Man-Ru ... 279
   Misiunea In-rei ... 306
   Amintiri din chakra telurica ... 316
   Palatul Muladharei ... 332
   Palatul Swadisthanei ... 343
   Palatul Manipurei ... 356
   Plexul solar ... 364
   Palatul Anahatei ... 365
   Palatul Vishuddei ... 382
   Palatul Ajnei ... 391
   Chakra cauzala ... 404
   Palatul Sahasrarei ... 407
   Astrul sufletului ... 411
   Poarta stelara ... 414
   Salvarea Atlantidei ... 424

EPILOG ... 433


Fragment :

 ...Acesta este un cordon energetic, asemanator celui ombilical, prin care spiritul este legat de fiinta, de la nastere si pana la moarte, cand se rupe, iar spiritul isi recapata libertatea, in decursul celor trei zile imediat urmatoare dupa instalarea mortii.

Spiritul liber se intoarce in zona astrala din care a venit cand a fost conceput copilul. Acolo isi va continua existenta nemateriala, pana la o noua venire la trup.
Spiritul este depozitarul energetic al tuturor informatiilor despre existenta si elevarea sa, de-a lungul intregii sale existente.
Sufletul este interfata dintre spirit si trup. El face legatura intre cele doua instante atat de diferite: spiritul, energie (informationalizata), iar trupul, materie (energie densi-ficata, condusa de programe informationale).
Sufletul este rezervorul tuturor trairilor din timpul unei vieti, receptand toate impulsurile fizicului, pe care le descarca apoi in structurile spirituale.

La moarte, sufletul se rupe de spirit in cele trei zile urmatoare mortii, nemaiprimind energie astrala, iar de trup in cele patruzeci de zile de la moarte, timp in care se disipeaza treptat, intrucat toate informatiile si energiile sale au fost descarcate in spirit, exact atunci cand s-au produs, iar sufletul este golit. El va continua, prin ceea ce a acumulat sa existe in spirit, fara insa sa fie spirit. Se va incarca la o noua intrupare, atunci cand va primi informatiile depozitate in structura spirituala; transferul de date se face intr-un limbaj accesibil sufletului, care este in legatura cu mentalul si cu trupul fiintei. Sufletul contine corpul emotional si partea inconstienta a corpului mental. Psihicul este format din corpul emotional si cel mental. Transferul de date se realizeaza in primii sapte ani de viata (de unde si expresia...

O reeditare, dar nu de aceeasi forta spirituala, avea sa renasca peste veacuri, in cadrul comunitatii eseniene, ale carei invataturi au fost propovaduite de insusi Isus, iar in zilele noastre se regasesc partial in manuscrisele de la Marea Moarta.

Shambala insa, societatea cu cel mai inalt nivel de spiritualitate care exista pe Pamant si la ora actuala, supravietuieste pentru ca a inteles ca nu trebuie sa accepte oameni in forma fizica, materiala, in cadrul ei, pentru ca ar trebui sa li se creeze conditiile vibratorii necesare supravietuirii, ceea ce ar crea brese in structura energetica a taramului lor ; oricum, pentru protectie, dar si pentru a pastra o vibratieinalta,incaresapoatasasedesfasoare ceremonialurile de sustinere planetara, ei traiesc intr-un plan neaccesibil omului obisnuit. Pentru marea majoritate a oamenilor, taramul lor este invizibil. (Desigur, dintre cei care stiu de existenta acestui taram si cei care cred in existenta lui!)

Tot ca o masura de protectie s-a intretinut si abordarea cu neincredere a existentei Shambalei. E mult mai simplu ca unii dintre cei profani, mai ales cei rauvoitori si doritorii de avere si de putere sa nu se gandeasca la Shambala. Chiar daca e naiva conceptia ca nu mai exista alte civilizatii si alte dimensiuni! Naiva si plina de orgoliu!

Iar cu cat se crede mai putin in existenta lor, cu atat mai bine, pentru ca tuturor celor care nu sunt ca noi, indiferent sub ce forma se abat de la prototipul social acceptat, li s-a facut permanent o mediatizare negativa, ceea ce-i pozitioneaza din start intr-o situatie dificila.

Spiritualitatea atlanta, a acelor vremuri de inceput, oricum nu putea fi egalata peste secole si milenii. Intre timp, oamenii s-au desprins din viata pur spirituala, scazandu-le nivelul spiritual, ajungand robi ai averilor, exprimate in...

 Respira cu nesat, simtind cum parfumul suav al florilor din poiana o patrunde in fiece fibra si devine si ea asemenea unei flori ce emana cel mai fin parfum...

Se intorcea la inceputuri, cand femeia avea un parfum natural deosebit, al ei insasi, emis de trupul ei, functie de calitatea ei ca fiinta...

Primind minunatele daruri ale naturii, Violeta nu intarzia sa le transmita mai departe celor care aveau nevoie  de ele. La fel si acum, cand spera ca tot mai multe femei adevarate de pe intreaga planeta sa primeasca minunatul dar al parfumului propriu, care sa completeze frumusetea trupului cu prospetimea naturalului, fara sa mai fie nevoie de aportul parfumurilor scumpe...

Mircea, atras de parfumul emanat de ea, isi afunda fata in pletele ei revarsate in tot belsugul lor pe umeri si ii depuse sarutari mici pe ceafa, pe lobul urechii, inspirand in el acel parfum neasemuit...
- Violeta, mirosi a trandafir... ii spuse Mircea cu glasul intretaiat de inspiratiile scurte, in care sorbea mireasma mesagerului venusian, trandafirul.

- Am devenit Iubire, ii raspunse Violeta simplu, convinsa ca iubirea manifesta in ea, primea toate prerogativele sentimentului divin, care o inunda.

Mircea, hai sa ne transformam in ocean de iubire si sa daruim intregii planete din sentimentul acesta divin! Sa-l daruim din belsug, cu toata dragostea, sa imbrace toata planeta!... Chiar daca nu il vor primi toti oamenii, cei care merita iubirea si micul nostru ajutor, sigur ne vor primi darul...
- Hai!

Putina lume ar fi banuit delicatetea si sensibilitatea acestui fiu de glie daca...Dar ele se revarsau din prea plinul sufletului lui luminos!


  - Pentru semnul feminin, yin, al chakrei a doua, ma gandisem la Iepure. Voi transfera de la el trasaturi ca dragalasenie, sensibilitate la frumos, longevitate, amabilitate, bunatate, vorba dulce si sfatoasa, bune maniere, precizie, dar dublata de modestie, smerenie, si voi inzestra omul sa fie ascultator si domol insa si un observator remarcabil, putand fi atat un negociator impenetrabil, cat si un diplomat de cariera.
Respectand pauza rituala, pentru analiza si vot, cel deal cincilea Demiurg lua cuvantul:
- Pentru cea de-a treia chakra, situata in vecinatatea Centrului Hara, adica a Soarelui Interior sau a Centrului de Foc, cum vreti sa-i spunem, propun Dragonul, ca polaritate Yang, masculina, el este impetuos, inovator, plin de forta, netemator, idealist, sensibil, curajos, stralucitor, agresiv, independent, puternic, rezistent, este cu adevarat un depozit de energie, asa cum este si Centrul Hara.
- Foarte buna propunere, fu replica celorlalti, care il sustinura in unanimitate.
- Ca antipod, pentru acelasi centru, dar cu polaritate feminina, propun Sarpele, diametral opus fata de focosul Dragon, caci Sarpele va caracteriza un om linistit, vigilent, indulgent, serios, straniu, melancolic, discret, meditativ, ganditor, enigmatic, filosof, grijuliu, manierat, introvert.
Propunerea fu primita cu o manifestare de aprobare totala, fiind foarte bine ales contrastul, de altfel ca si Iepurele cu Tigrul si Boul cu Sobolanul.

- Trecem deja la zona de interfata intre chakrele inferioare si cele superioare, de unde incepe manifestarea afectului la om. Deci propun Calul, ca semn activ pentru chakra a patra. Va inzestra omul cu multe trasaturi deosebite...

Nu este o noutate ca oamenii recepteaza diferit, dar ei si redau diferit, reactioneaza diferit, functie de personalitatea lor, de temperament, de optica fata de o situatie, ceea ce nu inseamna neaparat ca, daca reactiile nu sunt identice, pentru ca nu sunt, asta e clar, cel putin nu in totalitate, pentru ca au particularitati specifice persoanei, deci sunt subiective, spuneam ca nu inseamna ca unul dintre raspunsuri este cel corect, si celelalte gresite, ci fiecare raspuns este o fotografie a persoanei, a psihicului sau.

Daca toate cele traite in avalansa in Palatul Anahatei ar fi produs insight-uri, flash-uri, constientizari atat de profunde incat sa creeze structuri programate pentru raspuns, acestea s-ar fi putut transfera intre vieti, putand face parte din bagajul informational si energetic al partii vii si nemuritoare din om, a partii spirituale.
Bogatia cascadei informationale, ca si lipsa timpului suficient de procesare, care ar fi trebuit sa fie cel putin de cateva saptamani sau luni, au facut ca unele dintre informatii sa se piarda si sa se necesite o noua abordare a lor, sub forma unor noi experiente de viata ori a unor prezentari ce solicitau constientizarea lor.

De multe ori, constientizarile ne vin sub forma cartilor citite sau a filmelor vizionate, pentru ca nu este intamplatoare alegerea de a lectura o anumita carte sau de a viziona un anumit film. Alteori ne vin sub forma unor evenimente petrecute unor persoane dragi sau a altor persoane din jur, mai apropiate sau mai indepartate, despre ale caror probleme aflam. Si, firesc este, in situatia in care exista in noi o rezonanta la acea problematica, sa reactionam, sa ne formam o opinie sau chiar o reactie clara. Ziua de duminica, tinerii o petrecura haladuind pe munti, pe carari unduitoare, sub coroane impreunate sau in...
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0216 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.