Geneza. Sa fie lumina – Florentina Mateescu

Geneza. Sa fie lumina – Florentina Mateescu
Preț: 32,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2019
Pagini: 144
Format: 200 x 130

DESCRIERE

Geneza. Sa fie lumina

Florentina Mateescu

Cartea „Geneza” este a șaptea carte scrisă de Florentina Mateescu și este primul volum al trilogiei „Să fie Lumină”.
Această trilogie își propune să aducă un suflu nou de gândire, creând un alt mod de abordare a vieții, a conceptelor existențiale, dezvăluind valențe diferite ale traseelor mentale, astfel încât să se creeze o variantă diferită, inedită, a felului în care vedem și înțelegem viața.

Punctul de plecare este în primele pagini ale Bibliei, care este ușor psihanalizată, prin intermediul unui dialog între autoare și cititorul cărții, astfel ca fiecare om să se simtă părtaș la acest act de creație și să conceapă o versiune personală a realității propriei vieți.

Astfel periplul celor doi care dialoghează de-a lungul cărții, se desfășoară în spații siderale și terestre, între timpii istorici și cei demiurgici, construind punți de legătură între domeniile aflate la granițele acelorași teme de manifestare. Mai mult, aduce sub același reflector știința și spiritualitatea, urzind o nouă țesătură a cunoașterii.

„Geneza” te conduce lejer, într-un dialog fascinant, spre momentul de început al creației, dându-ți voie să îl vizualizezi și să îl creionezi cu imaginația ta. Te plimbă prin zigzag-urile existențiale, deschizând porți ale învățăturilor ocultate de milenii, invitându-te să observi ceea ce ești, cine ești, de unde vii, încotro mergi, cum a fost posibilă facerea acestei mergeri înainte și unde duce acest drum.

Căutând răspunsuri pentru întrebările care vin, deblochezi sectoare ale minții tale, activând procesele care te ajută să înțelegi ansamblu și locul tău în acest spațiu, găsindu-ți propria cale, care să fie doar a ta și să te propulseze spre infinitul din TINE!
Căci, această carte este scrisă pentru TINE!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0207 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.