Diagnosticarea karmei - vol 4 - Privire în viitor

Diagnosticarea karmei - vol 4 - Privire în viitor
Preț: 40,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 252
Format: 14,5X20

DESCRIERE

Diagnosticarea karmei - vol 4 - Privire în viitor

Serghei Nikolaevici Lazarev

 
 
 Aveţi în faţă nu doar o simplă carte axată pe o temă de larg interes, ci, de fapt, expunerea unei concepţii originale privind însuşirea legilor lumii spirituale care guvernează lumea materială, analiza posibilităţilor de acces în universul bioenergiei.
   Scopul principal al cărţii este de a lărgi orizonturile cognitive asupra lumii înconjurătoare, de a descoperi şi studia mecanismele care o guvernează şi de a expune regulile de acces în bioenergie, întrucât autoperfecţionarea omului trebuie să înceapă prin conştientizarea lumii înconjurătoare, prin înţelegerea legilor acesteia, prin considerarea propriei persoane ca parte integrantă a structurii universului.
   Lumea contemporană s-a îndepărtat mult de izvoarele primare ale spiritului. Ea seamănă cu un vas în derivă, fără căpitan, cu motorul defect, cala plină de breşe şi echipajul învrăjbit. Unii dintre marinari îşi dau seama de situaţia tragică în care se află şi au început să lanseze apeluri pentru reconciliere şi pentru repararea navei. Marele necaz însă - şi despre acest lucru nu ştie nimeni - constă în faptul că vasul se îndreaptă spre recifuri şi că nici măcar punerea în funcţiune a maşinilor nu poate salva corabia şi echipajul, dacă nu va fi modificat cursul navei.
-----------------------------------
Către cititori ... 3
Introducere ... 4
Viitorul ... 16
Noile valori ... 41
Cazinoul ... 59
"Triunghiul" ... 77
Principiile ... 84
Sterilitatea ... 89
Rugăciunea ... 106
Artele marţiale ... 115
Receptarea noii informaţii ... 127
Personalitatea şi societatea ... 138
Iubire şi morală ... 155
Situaţiile critice ... 160
A-i ajuta pe alţii ... 171
Idealurile ... 173
Şedinţele cu pacienţii ... 176
Moralitatea ... 192
Eu-l colectiv ... 195
Sikaciaelian ... 203
Lucrul cu pacienţii ... 220
Cum se naşte un toast ... 241
Încheiere ... 248

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0261 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.