Vindecarea Sufletului

Vindecarea Sufletului
Preț: 55,00 lei
Disponibilitate: stoc limitat
ISBN: 978-83-64740-28-2
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 198
Format: 13X20

DESCRIERE

Vindecarea Sufletului

Serghei Nikolaevici Lazarev

 
 
 
Seria cărților lui S.N. Lazarev „Diagnosticarea karmei”, „Omul viitorului” și „Experiența supraviețuirii”, publicate în Rusia și în alte țări din lume, au fost răspândite într-un tiraj total de mai mult de 15 milioane de exemplare. S.N. Lazarev este autorul unor cercetări unice ce demonstrează faptul că sentimentele noastre ne influențează nu doar sănătatea și destinul, dar și pe cel al urmașilor noștri. Urmând recomandările prezentate în cărți, datorită cărora se poate nu numai să-ți depașești problemele ci și să-ți ajuți copiii și nepoții, milioane de oameni au reușit să-și îmbunătățească atât propriul caracter cât și sănătatea și destinul.
De ce îmi sunt date toate acestea? Ce să fac acum? De ce apare boala? Cum să nu te superi? Cum să devii un om iubitor și fericit? Cum să lucrezi cu sine în fiecare zi? Noua carte a lui S.N. Lazarev „Vindecarea sufletului”, scrisă în anul 2017, vă va ajuta să aflați răspunsurile la aceste întrebări și vă va arăta cum să găsiți ieșirea din orice situație, vă va învăța cum să vă dați seama de cauzele adevărate ale bolilor și să vă stabiliți un sistem corect de priorități, cu ajutorul căruia vă puteți îmbunătăți caracterul și destinul. Cartea conține scrisorile cititorilor care își împărtășesc experiența reală cu privire la învingerea unor astfel de boli grave cum sunt cancerul, tuberculoza, sindromul Down la un copil; experiența învingerii supărării pe părinți și a judecării aspre a oamenilor. Cu ajutorul tuturor acestor cunoștințe, veți descoperi noi posibilități de rezolvare a problemelor și veți putea începe să vă schimbați în mod real pe sine și propria viață în bine.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0237 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.