Experienta supravietuirii (A doua serie Diagnosticarea Karmei)

Experienta supravietuirii (A doua serie Diagnosticarea Karmei)
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 210
Format: 13X20
Preț: 55,00 lei
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Experienta supravietuirii (A doua serie Diagnosticarea Karmei)

Serghei Nikolaevici Lazarev

 
 
 
In cea de-a doua serie si cea mai noua a cartilor ”Experienta supravietuirii” autorul ofera o analiza profunda a scrisorilor cititorilor, care isi impart experienta rezolvarii problemelor. 
Ei povestesc in ce fel cercetarile lui te ajuta sa traiesti si pun intrebari la care SN Lazarev raspunde explicand cauzele problemelor cu care se confrunta cititorii. Inainte, continutul principal al acestor scrisori era chinul, disperarea, suferintele insuportabile, vietile distruse si deformate, moartea copiilor si a celor apropiati, bolile incurabile. Acestea erau scrisori de dinainte de moarte. Motivul lor principal era speranta la o minune, speranta de a scapa de nenorocirile neincetate.
Lipsa intelegerii a ceea ce se intampla, senzatia de nedreptate a sortii, dezorientarea din cauza tradarilor si a umilintelor venite din partea celor apropiati, nu erau scrisori, ci o durere totala. Au trecut anii si sensul scrisorilor s-a schimbat. Aproape toate aceste scrisori emana acum fericire, fericirea pe care au gasit-o in sfarsit acesti oameni. Ei povestesc despre cum s-a schimbat caracterul omului, despre cum au trecut bolile. Uneori au loc miracole pur si simplu. Cand stii cine esti, de unde ai venit si incotro te indrepti, atunci dispare treptat frica, chinul si tristetea. Viata devine un joc frumos, iar principalul premiu in acest joc este iubirea.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0737 sec