Diagnosticarea karmei - vol. 8 - Dialoguri

Diagnosticarea karmei - vol. 8 - Dialoguri
Preț: 40,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 190
Format: 14X20,5

DESCRIERE

Diagnosticarea karmei - vol. 8 - Dialoguri

Serghei Nikolaevici Lazarev

 
 
 
 Aveţi în faţă nu doar o simplă carte axată pe o temă de larg interes, ci, de fapt, expunerea unei concepţii originale privind însuşirea legilor lumii spirituale care guvernează lumea materială, analiza posibilităţilor de acces în universul bioenergiei.
   Scopul principal al cărţii este de a lărgi orizonturile cognitive asupra lumii înconjurătoare, de a descoperi şi studia mecanismele care o guvernează şi de a expune regulile de acces în bioenergie, întrucât autoperfecţionarea omului trebuie să înceapă prin conştientizarea lumii înconjurătoare, prin înţelegerea legilor acesteia, prin considerarea propriei persoane ca parte integrantă a structurii universului.
   Lumea contemporană s-a îndepărtat mult de izvoarele primare ale spiritului. Ea seamănă cu un vas în derivă, fără căpitan, cu motorul defect, cala plină de breşe şi echipajul învrăjbit. Unii dintre marinari îşi dau seama de situaţia tragică în care se află şi au început să lanseze apeluri pentru reconciliere şi pentru repararea navei. Marele necaz însă - şi despre acest lucru nu ştie nimeni - constă în faptul că vasul se îndreaptă spre recifuri şi că nici măcar punerea în funcţiune a maşinilor nu poate salva corabia şi echipajul, dacă nu va fi modificat cursul navei.
-----------------------------------
CUPRINS:
 
Cuvânt adresat cititorilor ... 3
Lucrul cu sinele ... 5
Particularităţile lucrului asupra ... 14
Iertarea ... 16
Copiii ... 27
Relaţii personale ... 42
Religia ... 43
Iubirea ... 57
Emoţiile ... 58
Narcomania ... 63
Timpul ... 64
Sănătatea ... 70
Diverse ... 85
Statul ... 120
Crima ... 130
Afecţiunile ... 148
Relaţii ... 155
Arta ... 164
Alimentarea şi foamea ... 166
Familia ... 174
Sportul şi artele marţiale ... 178
Consultaţii ... 181

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0195 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.