Primul pas catre viitor. Seria Omul Viitorului vol.1

Primul pas catre viitor. Seria Omul Viitorului vol.1
thumbthumb
Preț: 40,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 196
Categoria: Carti Diverse

DESCRIERE

Primul pas catre viitor

 

 

“Destinul nostru - mă gândesc eu, - aceasta este o trecere din punctul A până la punctul B şi noi nu ne putem schimba drumul, el ni se dă. Dar până la scop se poate ajunge pe mai multe drumuri. Unii îl ajung prin boli, suferinţe şi moarte, iar alţii, care au mai multă iubire - nu pierzând, ci câştigând. Unul, ca să cunoască Dumnezeul, trebuie să fure, să jefuiască, să trădeze, să plătească cu pustie sufletească şi aplecarea spre latura materială, iar după aceea să se îmbolnăvească şi să moară, şi pe plan subconştient să simtă că nefericirea copiilor săi este legată de el. Până la urmă acest om va găsi iubire. Altul, respectând poruncile, îşi va controla dorinţele şi agresivitatea, mai repede va trece pe drumul suferinţelor şi iubirea lui va creşte. Până la iubire vor ajunge toţi doar prin căi şi probleme diferite. Principalul este ca această fericire să nu se identifice cu fericirea umană”.
Secretul sănătăţii şi al fericirii este foarte simplu. Voi daţi o porţie de iubire şi energie, şi aproximativ atâta sănătate, bani şi fericire sub alte forme veţi primi. Dacă aţi depus energia de cinci ori mai mult, decât bani şi bunăstare vi s-au oferit, o să aveţi sănătate multă, o să primiţi bani pe căi diferite şi bunăstare. Dacă aţi primit sau doriţi să primiţi de câteva ori mai mult, decât aţi dat, atunci, sunteţi bolnav. Nu mai sunteţi proprietar al averii voastre, averea este proprietarul vostru.

 

 

 

 

 

 

Autor: Serghei Nikolaevici Lazarev

 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0429 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.