Inocenta, cunoastere si uimire(vol 8)

Inocenta, cunoastere si uimire(vol 8)
thumbthumb
Preț: 24,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
Anul publicării: 2014
Pagini: 240

DESCRIERE

  1. Inocenta, cunoastere si uimire. Ce s-a intamplat cu sentimentul de uimire pe care il aveam cand eram copil? - Osho…invăţăturile lui Osho, unul dintre cei mai cunoscuţi lideri spirituali ai secolului XX, răstoarnă tiparele clasice de gândire, provocându-ne la o permanentă punere sub semnul întrebării a certitudinilor şi la un proces de conştientizare de sine.

Cărţile din seria "Osho" reunesc extrase din răspunsurile tui Osho date discipolilor săi privitor la cele mai importante probleme pe care şi le pun oamenii interesaţi de ştiinţa transformării de sine şi de o spiritualitate adaptată la provocările cotidiene ale vieţii contemporane.

"Uimirea este sursa înţelepciunii, uimirea este sursa a tot ceea ce este frumos, şi uimirea este sursă a căutării, a adevăratei căutări. Uimirea te conduce în aventura de cunoaştere a misterelor vieţii."

"Cunoştinţele tale sunt doar o modalitate de a ignora adevărul. Renunţă la ignoranţă - şi la ignoranţă nu se poate renunţa acumulând şi mai multe cunoştinţe. Cunoştinţele sunt o barieră în calea cunoaşterii."

"Cu cât înţelegi mai multe, cu atât îţi dai seama că ştii mai puţine. [...] cunoaşterea finală este absoluta ignoranţă, inocenţă, puritatea ca de copil."(OSHO)

Limba: romana
Nr. pagini: 240
Dimensiuni: 13X20
An aparitie: 2014

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0206 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.