Pâinea noastră cea dumnezeiască - Chico Xavier

Pâinea noastră cea dumnezeiască - Chico Xavier
Preț: 50,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2022
Pagini: 304
Format: 13X20

DESCRIERE

Pâinea noastră cea dumnezeiască

Chico Xavier

 

 

În lumina plină de înțelepciune a lecţiilor sublime ale lui Iisus, devine posibilă îndreptarea rapidă a căii, renovarea și regenerarea conştiinţei, dar şi purificarea dumnezeiască a inimii. Nu tot ceea ce este pentru oricine admirabil, este în realitate dumnezeiesc. Nu tot ceea ce este doar mare este cu adevărat respectabil. Nu tot ceea ce este pentru fitecine frumos este în realitate sfânt.

 

Nu tot ceea ce este pentru oricine plăcut este în realitate util și dumnezeiesc. Nu este suficient doar să ştim. Este de asemenea necesară o transformare dumnezeiască fundamentală a fiecăruia prin trezirea și amplificarea binelui dumnezeiesc. Aşadar se cuvine să ne modelăm după preceptele pline de înțelepciune ale evangheliei ce este simțită și trăită cu înţelepciune,
      
...înţelegând urgent imboldul imperativ al iluminării noastre lăuntrice, deoarece, în conformitate cu cuvintele inspirate şi înţelepte ale unui apostol Toţi este necesar candva sa ne infatisam inaintea scaunului lui Iisus Christos pentru a ne primi, după cum merităm, rasplata, in conformitate cu binele dumnezeiesc sau cu räul pe care l-am savarsit, atunci cand am trăit in trup, in această lume pamanteasca.

 

CUPRINS:

 

ÎN SLUJBA CRESTINISMULUI
1. TRECETI LA ACTIUNE!
2. CUGETA!
3. PLUGUL
4. ÎNAINTE DE A SERVI
5. LEFURI
6. PROFITATI DE LUMINA ZILEI!
7. SAMANTA
8. ANXIETATE
9. OAMENI CREDINCIOȘI
10. SENTIMENTE FRĂȚEȘTI.
11. BINELE ESTE NEOBOSIT.
12. TE-AI GÂNDIT LA ASTA?
13. ETAPE NECESARE
14. PAGINI.
15. GÂNDURI
16. DE CINE ASCULŢI?
17. MIJLOCIRE
18. PROBE DE FOC
19. FALSE AFIRMAȚII
20. MERSUL.
21. MARE ADÂNCĂ
22. NESTATORNICI
23. NU ESTE A TUTUROR
24. FIII RĂTĂCITORI
25. PE DRUM
26. ACȚIUNI PRIORITARE
27. ZDROBIREA RĂULUI

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0262 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.