Puterea iubirii

Puterea iubirii
Preț: 29,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-33-2503-8
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 208
Format: 13X20

DESCRIERE

Puterea iubirii

OSHO

 
 
 

Numai iubirea poate să-l facă pe om creativ. Numai în iubire începe un om să se reverse în existenţă, fiindcă numai în iubire ai ceva de oferit şi de împărtăşit. Un om care nu a cunoscut iubirea nu poate fi creativ, poate fi doar distructiv. E vorba despre aceeaşi energie - atunci când curge în iubire, devine creativă, iar când contactul ei cu iubirea e întrerupt, ea devine distructivă.
    Lumea ar putea fi un loc cu totul diferit dacă oamenilor li s-ar permite să iubească şi dacă nu li s-ar ridica obstacole în calea iubirii. Dacă oamenilor li s-ar oferi climatul iubirii, o atmosferă dominată de iubire, în care să poată creşte cu uşurinţă devenind fiinţe iubitoare, lumea ar putea deveni paradisul însuşi. Războaiele mondiale nu vor înceta până când nu vom elibera energia iubirii. Acum, numai energia iubirii poate reprezenta speranţa pentru viitorul omenirii. Numai o explozie de energie poate reprezenta antidotul exploziei atomice; altminteri omul se apropie deja tot mai mult cu fiecare zi de o sinucidere la scară universală.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0530 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.