Yoga, o nouă direcţie - Osho

Yoga, o nouă direcţie - Osho
Preț: 29,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-8460-85-7
Editura:
Anul publicării: 2021
Format: 13 x 20 cm

DESCRIERE

Yoga, o nouă direcţie

Osho

„V-aţi născut din viaţă- cum ar putea viaţa să fie împotriva voastră? Cum ar putea mama să fie împotriva copilului ei? Şi vă veţi întoarce la viaţă, întocmai cum un val se ridică, dansează în lumina soarelui şi apoi se scufundă în ocean. Cum ar putea oceanul să fie împotriva valului? De fapt, întreaga putere a valului este un dar pe care i-l face oceanul - nu valul se ridică din ocean, ci oceanul se ridică în val. Sunteţi valuri ale oceanului cosmic de conştiinţă. Acceptaţi-l. Simţiţi-vă acasă. Nu sunteţi străini aici; sunteţi fiii 
mult iubiţi ai existenţei."
    „Cum se poate să fii autentic? Reţineţi următoarele trei lucruri.
   Primul: nu ascultaţi de nimeni care vă spune ce să fiţi; ascultaţi întotdeauna de vocea voastră interioară, care vă spune ce vă doriţi să fiţi.
   Al doilea lucru este posibil numai după l-aţi îndeplinit pe primul. Nu purtaţi niciodată o mască. Dacă sunteţi furioşi, fiţi furioşi. Este riscant, dar nu zâmbiţi când sunteţi furioşi, fiindcă aţi fi nesinceri.
    Al treilea aspect legat de autenticitate: rămâneţi în permanenţă în momentul prezent, pentru că întreaga falsitate pătrunde în fiinţa voastră fie prin trecut, fie prin viitor."

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0201 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.13