Educaţia părinţilor - răspunsuri la întrebări (Seria Omul Viitorului vol 4)

Educaţia părinţilor - răspunsuri la întrebări (Seria Omul Viitorului vol 4)
Preț: 40,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-954-9481-37-2
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 202
Format: 14,5X20,5

DESCRIERE

Educaţia părinţilor - răspunsuri la întrebări

Seria omul viitorului - cartea a patra

Serghei Nikolaevici Lazarev

 
 
 Subconştientul nostru, ştie totul - şi, trecutul, şi viitorul. Fiecare experienţă a noastră e preluată de creier, adică de o parte a corpului nostru. Odată cu aceasta, este preluată şi de conştiinţă, care se află nu numai în corp, ci şi în afara limitelor lui. Ceea ce numim subconştient este de fapt conştiinţa care iese în afara limitelor creierului şi corpului, ADN-ul doar dublează corpul nostru eteric. Informaţia majoră e asimilată de suflet, care reprezintă sferele cele mai profunde ale subconştientului. Întrucât, prin partea sa eternă, sufletul se reuneşte cu acele straturi unde trecutul 
şi viitorul se comprimă într-un punct, sufletul nostru ştie tot ce se va întâmpla în Univers, chiar până la sfârşitul ciclului.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0224 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.